Xeed Bikes
Sitemap WAI Kontakt

Xeed – Konstruert med kjærlighet til sykkelsport
Staben bak Xeed er ekte sykkelentusiaster. Vi ønsker å tilby deg gode sykler som gir deg mye sykkelglede pr anvendte krone.

X1363crb3 26
CRB 3 26

Xeed rammer – sjela i sykkelen
Rammen er på mange måter både sjelen og skjelettet i alle sykler. Vi er opptatt av at du med våre sykler kjøper et kvalitetsprodukt for mange års bruk – vi selger ikke spinkle rammer med kort levetid!


Xeed STW - Strength to Weight 

Vi har utviklet vårt eget rammekonsept STW – Strength to Weight. På godt norsk betyr dette styrke i forhold til vekt – med andre ord at rammene utvikles med styrke der det gjelder. Videre har de riktig geometri i forhold til bruken. Ingen kompromiss med for lav vekt og økt bruddrisiko – vi står inne for kvaliteten.

X1363xccomp 26
XC Comp 26

XC - Cross Country
Lette hardtail aluminiumsrammer med lav vekt, lang levetid - mye sykkel for pengene. Finnes i flere utgaver, der STW 1-rammer egner seg for trening og konkurranser på høyeste nivå, mens selv den rimelige STW-rammen byr på god kvalitet og styrke i forhold til pris.

X1363crb1 29
Xeed CRB 1 29

CRB - Carbon Racing Bike 
Xeeds karbonrammer bygges enten i HM (high modulus) eller 12k karbonfiber og representerer noe av de mest avanserte konstruksjonsmetodene som benyttes innen dette materialet. XCT gir lette, stive og sterke hardtails for hard trening og konkurransesykling på høyt nivå.

X1350eco4razor
Xeed Eco 4 Razor 

ECO – raske og lette hybrider
Våre hybridsykler har et stort bruksområde; de passer alt fra sykling til og fra skolen til harde treningsturer, handleturer og for deg som bruker arbeidsveien til å klemme inn noen ekstra mil på sykkelsetet. Lette STW Cross 1 og 2 aluminiumsrammer – dempegaffel eller stiv gaffel.

X1331drrt 24

Xeed Drrt 24
DRRT – Dirt, Trails og Urban
Solide hardtails for leik og moro – enten du trives best på høye jordhopp (trails), herjer på teknisk sti eller leiker på bygater. Solide og overdimensjonerte aluminiumsrammer, solide hjul, kraftig dempegaffel, kraftige bremser, bredt utforstyre og solide plattformpedaler. 

X1362xc4raceath 26
Xeed Eco 4 FSD
Athena – sykler for jenter Kvinnespesifikke terreng- og hybridsykler med rammegeometri og komponenter tilpasset kvinnelig anatomi. Det er like selvfølgelig at jenter sitter riktig på sykkelen som at gutta gjør det! 
 

 

 

Utviklet av Tag Studio AS. Drevet av Tag Content Studio.